Hedon Academy

Het Hedon productiehuis presenteert de Hedon Academy. Als professional in de muziekbusiness ben je nooit uitgeleerd. Daarom heeft het Productiehuis een reeks onderwerpen geselecteerd die verschillende kanten van de muziekindustrie belichten. Hierbij worden zeer uiteenlopende onderwerpen behandeld die je in de beroepspraktijk tegen zal komen. Hedon heeft hiervoor experts uitgenodigd die je de hemd van het lijf kan vragen. Kom naar een college of bezoek een panel om op de hoogte te blijven van de meest recente stand van zaken of om je kennis uit te breiden. Er zullen twee colleges per maand plaatsvinden met verschillende gastsprekers. Na afloop van de Hedon Academy is de bar geopend om onder het genot van een drankje te kunnen netwerken en onze experts persoonlijk te spreken.

DE DANCE INDUSTRIE ALS INSPIRATIEBRON

Bij Electronic Dance Music denk je aan grote uitverkochte zalen, pompende beats en flitsende marketing van events en artiesten. Nederlandse DJ’s spelen een toonaangevende rol in de wereldranglijsten. Er bestaat geen twijfel over dat er iets heel erg goed gaat in deze hoek van de muziekbusiness. Daarom gaan we in deze Hedon Academy sessie in op de vraag: ‘Wat kunnen we leren van de visie en aanpak van professionals uit de EDM-business?’

BRANDING

Branding, een onuitwisbare indruk nalaten op je doelgroep, hoe doe je dat? Waarom is het belangrijk om vanuit je product een verbinding te maken met de markt? Je wilt natuurlijk graag optreden, je naam verspreiden en je product, de muziek, verkopen. We hebben Brendan Walsh uitgenodigd om je hiermee verder te helpen. Brendan wil jonge artiesten en cultureel ondernemers inspireren om de toegevoegde waarde van hun product te leren kennen. Business is een andere taal dan muziek en schrikt artiesten vaak af. Toch is het mogelijk om beide talen te leren spreken. In deze sessie bouw je een brug tussen jouw culturele product en de markt met een focus op Branding. Brendan maakt hierbij gebruik van het A2B2C-marketingmodel; Arts to Business to Consumer.

Meer informatie en tickets via de website van Hedon Zwolle