Hedon Academy & World Domination samen op De Overijsselse Ambassade (ESNS)

Hedon Academy en World Domination organiseren “Netwerken op Eurosonic, en nu?!” op De Overijsselse Ambassade:

Tijdens deze unieke samenwerking tussen de twee colleges uit Overijssel wordt een van de meest belangrijke thema’s van ESNS aangesneden: netwerken! Met sprekers Frank Satink (Goomah Music), Suzanne Dul (’t Ukien), Erik Delobel (Hedon Zwolle) & moderators Wim Koens & Judith Van Der Klip.
Powered by: Hedon Productiehuis & De Nieuwe Oost pop

HEDON ACADEMY
Het Hedon productiehuis presenteert de Hedon Academy. Als (beginnende-) professional in de muziekbusiness ben je nooit uitgeleerd. Daarom heeft het Hedon Productiehuis een reeks onderwerpen geselecteerd die verschillende kanten van de muziekindustrie belichten. Hierbij worden zeer uiteenlopende onderwerpen behandeld die je in je beroepspraktijk tegen zal komen of waar je meer van wilt weten. 

WORLD DOMINATION
Toonaangevende professionals uit de muziekbusiness worden live tot op het bot uitgevraagd door een presentator en het publiek. Aan het einde van de avond is er een demopanel om je muziek rechtstreeks onder de aandacht te brengen bij de aanwezige professionals.

Op vrijdag 18 januari creëert Poppunt Overijssel in samenwerking met The Smooth Brothers haar eigen hoofdkwartier tijdens Eurosonic Noorderslag 2019. Het beste aanstormende talent van Overijssel zie je hier!