Hedon Academy met digitaal strateeg Carlo Kiksen

Door de maatregelen en richtlijnen van het RIVM en de GGD is het momenteel niet mogelijk om openbare edities van Hedon Academy te organiseren. Daarom heeft het Hedon Productiehuis besloten om online edities van Hedon Academy te organiseren via de website van Hedon Productiehuis. De derde editie van Hedon Academy Online is op dinsdag 19 mei vanaf 20:00 uur en openbaar voor alle belangstellenden te volgen via www.hedonproductiehuis.nl/live. Te gast is de digitaal strateeg Carlo Kiksen

De huidige tijd biedt veel mogelijkheden voor connectie met volgers op Social Media. Maar hoe kom je aan fans? Wat kun je doen als artiest in de Corona tijd? En welke verdienmodellen zijn interessant? Carlo Kiksen is fan van muziek, artiesten en merken. Met zijn personal brand The Fanbase Builder zet hij zijn digital marketing- en branding skills in om talent zoals Yallah! Yallah!, Diggy Dex en bedrijven als Paradiso Amsterdam te helpen met groei, een beter merk en een grotere fanbase! Tijdens deze editie van Hedon Academy geeft hij een blik op zijn werkwijze.

De komende periode zal er bijna wekelijks een online editie van Hedon Academy worden gehouden. De eerste editie was op 21 april. De eerste twee edities van Hedon Academy Online met als gasten Harold de Boer van Poppunt Overijssel en artist coach JoeySuki waren een groot succes. Veel belangstellenden keken mee en stelden hun vragen via de livechat. De streams vanuit Hedon Productiehuis zijn te volgen via www.hedonproductiehuis.nl/live en  zijn gratis te bekijken. De eerst volgende editie is op dinsdag 26 mei.

Hedon Academy
Het Hedon Productiehuis presenteert de Hedon Academy. Als (beginnende-) professional in de muziekindustrie ben je nooit uitgeleerd. Daarom heeft het Hedon Productiehuis een reeks onderwerpen geselecteerd die verschillende kanten van de muziekindustrie belichten.


HEDON ACADEMY ONLINE

Stream                        : http://www.hedonproductiehuis.nl/live

Wanneer                     : Dinsdag 19 mei    

Aanvang                     : 20:00 uur


Foto door: Vera Diepeveen