Hedon Academy met 3FM Talent Coördinator Jurriën Haverlag

Door de maatregelen en richtlijnen van het RIVM en de GGD is het momenteel niet mogelijk om openbare edities van Hedon Academy te organiseren. Daarom heeft het Hedon Productiehuis besloten om online edities van Hedon Academy te organiseren via de website van Hedon Productiehuis. De vierde editie van Hedon Academy Online is op dinsdag 26 mei vanaf 20:00 uur en openbaar voor alle belangstellenden te volgen via www.hedonproductiehuis.nl/live. Te gast is Jurriën Haverlag van NPO 3FM.

Jurriën Haverlag is Talent Coördinator en muziek samensteller bij NPO 3 FM en door zijn werk bij de radio altijd bezig met muziek. Van gevorderde carrières tot muzikanten die aan het begin van een mooie loopbaan staan. Wat kan Jurriën vanuit 3FM Talent voor een muzikant betekenen? Hoe ontdekken ze al die nieuwe muziek eigenlijk? En hoe doe je dat in tijden dat niemand meer live kan spelen? Genoeg te bespreken tijdens een nieuwe editie van Hedon Academy online.

De komende periode zal er bijna wekelijks een online editie van Hedon Academy worden gehouden. De eerste editie was op 21 april. De eerste drie edities van Hedon Academy Online met als gasten Harold de Boer van Poppunt Overijssel, digitaal strateeg Carlo Kiksen en artist coach JoeySuki waren een groot succes. Veel belangstellenden keken mee en stelden hun vragen via de livechat. De streams vanuit Hedon Productiehuis zijn te volgen via www.hedonproductiehuis.nl/live en  zijn gratis te bekijken. De eerst volgende editie is op dinsdag 26 mei.

Hedon Academy
Het Hedon Productiehuis presenteert de Hedon Academy. Als (beginnende-) professional in de muziekindustrie ben je nooit uitgeleerd. Daarom heeft het Hedon Productiehuis een reeks onderwerpen geselecteerd die verschillende kanten van de muziekindustrie belichten.

—————————————————————————————————————

HEDON ACADEMY ONLINE

Stream                        : http://www.hedonproductiehuis.nl/live

Wanneer                     : Dinsdag 26 mei    

Aanvang                     : 20:00 uur

—————————————————————————————————————–