Doe Maar headliner Dauwpop 2017

Eerste 10 acts bevestigd

b52522a9-1aad-4023-96ea-fbacad071799
De 23e editie van Dauwpop verwelkomt de legendarische band Doe Maar als headliner. Naast Doe Maar zijn ook Di-rect, Broederliefde, Sevn Alias, Mozes And The Firstborn, Canshaker Pi, The Grand East, Young Gun Silver Fox, Bökkers en Kraantje Pappie bevestigd. Hiermee zijn de eerste van 40 artiesten bekend gemaakt. Dauwpop vindt in 2017 plaats op Hemelvaartsdag: donderdag 25 mei.

Doe Maar kwam dit jaar weer bijeen voor een drietal shows in Ziggo Dome en speelde ook op Pinkpop. Komend jaar zal de band dus Dauwpop headlinen. Met klassiekers als Is Dit Alles, De Bom, 32 jaar (Sinds 1 Dag Of 2) en Nederwiet is Doe Maar onmiskenbaar één van de grootste Nederlandse bands allertijden.

Voor de liefhebbers van gitaarmuziek is er op Dauwpop weer genoeg te zien: Di-rectMozes And The FirstbornCanshaker PiThe Grand EastYoung Gun Silver Fox en Bökkers zijn bevestigd.

De razendsnelle opmars en ongekende populariteit van hiphop zorgen ervoor dat acts als BroederliefdeSevn Alias en Kraantje Pappie alle clubs en festivals helemaal op de kop zetten.

De komende periode zal de rest van de line-up bekendgemaakt gaan worden.

Afgelopen twee jaar was Dauwpop op voorhand uitverkocht. De voorverkoop voor Dauwpop 2017 is al gestart, tickets zijn te koop via www.dauwpop.nl/tickets. Tickets kosten €49, een kinderticket €12,50, parkeerticket €7 en een campingticket €15 (ticketprijzen zijn excl. servicekosten),

Check: www.dauwpop.nl voor het laatste nieuws. Of kijk op www.facebook.com/dauwpophellendoorn. Dauwpop is ook te volgen op Twitter en Instagram: @dauwpop.