Gratis naar muzikantendag on tour?

Zaterdag 9 mei reist de Muzikantendag af naar Gigant in Apeldoorn en zaterdag 6 juni naar Gebr. de Nobel in Leiden. Je kunt die dag je demo pluggen, netwerken en al je vragen stellen aan de aanwezige experts. Verder zijn er clincs en panels over veel onderwerken, waaronder het zelf regelen van boekingen, de meerwaarde van een platendeal, het schrijven van muziek in opdracht en hoe je geld kunt verdienen met je muziek.

Graag wil ik je uitnodigen voor één van deze aankomende edities? Kom je ook naar een van de Muzikantendagen komend voorjaar? Meld je dan nu aan!

Hoe het werkt
Dat gaat heel simpel: je doet het via deze gastenlijstlink. Vul je gegevens in, meld je aan voor de nieuwsbrief en kies de editie die je wil bezoeken. Vergeet ook niet op Facebook aan te geven dat je er dit voorjaar bij bent.

Na je aanmelding krijg je een bevestigingsmail. Twee dagen voor het event krijg je nog een e-mail met daarin een laatste programma update, routebeschrijving en praktische tips.

Programma
De eerste namen en onderdelen van het programma van Leiden zijn inmiddels bekend gemaakt en dat van Apeldoorn is al compleet. Er zijn clinics, workshops en panels over de zakelijke en artistieke kanten van het muzikantenbestaan. Ook zijn er voldoende mogelijkheden om je demo te pluggen en om te netwerken met kopstukken uit de industrie. Op de site zie je wat je komende twee edities kunt verwachten aan eerste namen en onderdelen.

De Muzikantendag is dé plek waar je als muzikant een stap verder in je carrière kunt komen. Met masterclasses en workshops van vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekindustrie geeft de Muzikantendag je extra bagage mee in de ontwikkeling van je muzikale ambities.

Meer namen en panels worden binnenkort bekend gemaakt. Meer informatie op www.muzikantendag.nl.