Goomah Music viert 10 jarig jubileum!

Goomah Music bestaat dit jaar 10 jaar en dat is reden voor een feestje. Op 16 april 2016 wordt er in Hedon Zwolle een avond georganiseerd met verschillende artiesten uit eigen stal.  

Het in 2006 in Zwolle opgerichte Goomah Music viert komend jaar haar tweede lustrum. Wat tien jaar geleden begon als een kleinschalig platenlabel is inmiddels uitgegroeid tot een serieus bedrijf, met een uitgebreid aanbod aan artiesten uit binnen- en buitenland. Goomah Music is naast een platenlabel ook een bookings- en managementbureau. Op 16 april geeft het bedrijf een kijkje in eigen keuken.

Het volledige programma is inmiddels bekend: PAUW, Bökkers, Drive Like Maria, Paceshifters, Fratsen, Broken Brass Ensemble, Yorick van Norden, Lea Kliphuis, Giant Tiger Hooch, Tommy Ebben, Robbing Banks, The Grand East, Swinder, Small Time Crooks en King of the World zullen aanwezig zijn op de avond. Het tijdschema en exacte invulling wordt later bekend.

Kaarten voor deze avond kosten €11,50 (inclusief servicekosten) en zijn te koop via de site van Hedon: www.hedon-zwolle.nl. 

Meer info: www.goomahmusic.nl.