Golden Earring naar Kick-off Deventer

Golden Earring voor groots openluchtconcert op 1 september naar Deventer. Met de Lebuïnuskerk als decor staat de band van rockicoon Barry Hay op de derde editie van de Grote Kick-Off op het Grote Kerkhof. Kaartverkoop voor het openluchtconcert start zaterdag 15 april om 10.00uur via de website van poppodium Burgerweeshuis, de organiserende partij achter de Grote Kick-Off.

Golden Earring heeft een unieke plaats in de Nederlandse popmuziek. De band scoort in de jaren 70 en 80 met Radar Love en Twilight Zone twee wereldhits. Zowel in de jaren zestig, zeventig als tachtig wordt er getoerd in de Verenigde Staten. Na het single- en lp-debuut in 1965 blijft de band in de decennia die volgen nieuw werk uitbrengen, met Tits ’n Ass uit 2012 als het meest recente wapenfeit. De klassieke bezetting van de band ontstaat in 1970 en is nog altijd in ongewijzigde vorm bij elkaar. Golden Earring treedt nog altijd elke maand op, in vrijwel altijd uitverkochte zalen, feesttenten en theaters, met elektrische en akoestische shows. Geen enkele andere Nederlandse band die ook maar in de buurt van deze statistieken komt.

Tricklebolt
De Sallandse rockformatie Tricklebolt speelde zich direct vanaf het moment van oprichting (2014) luid en duidelijk in de kijker en is als BurgerBeurs band met een debuutalbum op zak de wijde wereld ingetrokken. Naast hun eigen shows verzorgden ze voorprogramma’s voor o.a. Bökkers, King of the World, DeWolff en Uriah Heep. Tricklebolt maakt Engelstalige no-nonsense rockmuziek met als grote inspiratiebronnen Uriah Heep, Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath en Brainbox.

Concert: Golden Earring + Tricklebolt | Open Air | Datum: 01-09-2017 | Locatie: Grote Kerkhof Deventer | Tickets: €30,-  excl. Serv. Kosten| Start kaartverkoop: zaterdag 15 april om 10.00uur