Gloednieuw muziekpodium in Zwolle opent deuren

Goed nieuws voor muziekmakend- en minnend Zwolle! Afgelopen weekend op 24 januari opende De Kuiperij een gloednieuw muziekpodium in Zwolle. Na de sluiting van The Livingroom is De Kuiperij in het gat gesprongen door de livesessies met studenten van ArtEZ (conservatorium) op te vangen en voort te zetten in samenwerking met Tom Leeuwenburg (Jazz in Zwolle) en Anja Louwerse.

Deze muzikale omslag zorgde voor veel enthousiasme bij De Kuiperij waardoor besloten is over te gaan tot het bouwen van een podium dat op alle fronten geschikt is voor live optredens! Deze ruimte biedt plek aan ruim 180 personen, terwijl de intieme en gezellige kroegsfeer behouden blijft. 

Programmering
De programmering zal zeer divers zijn, van klassiek en jazz tot hiphop, pop en rock. Op de dinsdagen en donderdagen geven studenten van ArtEZ korte optredens met een uitgenodigde zeer getalenteerde muzikant, met aansluitend de bekende jamsessies voor iedereen. De programmering zal verder worden uitgebreid naar de vrijdagen en zondagen met een divers programma van, voor en door iedereen.