From//October en Wildman maken line-up Overijsselse Ambassade (bijna) compleet

De line-up van de Overijsselse Ambassade op 20 januari in Groningen is (bijna) compleet! De acts From//October en Wildman komen hun geluid laten horen in de gezelligste smoothie-bar van Nederland!

From//October (13:00-13:30)

Dromerige lo-fi indiepop die is ontstaan uit het brein van Dion Tiktak en die wordt opgenomen op dé plek waar dromen het beste tot hun recht komen, namelijk de slaapkamer.

Met thema’s als vriendschap, liefde en dromen draagt de show een nostalgisch gevoel met zich mee waar je de kans krijgt om even te ontsnappen aan het ”nu”.

Wildman (12:00-12:30)

Wildman is een energieke, gitaar en hammond aangedreven bluesrockband uit Deventer. De muziek van de vier jonge Deventenaren kenmerkt zich door strakke gitaarriffs, een gierend orgel, catchy refreinen, en dat allemaal met een dikke dosis energie. In corona tijd geboren, maar inmiddels klaargestoomd om alle podia in binnen en buitenland te betreden met een live set die je omver zal blazen. 

We hebben nog 1 aankondiging voor je klaarliggen. Tijdens de besloten netwerkborrel zal een door NEW aangedragen act nog langskomen. Maar daar zal je nog even op moeten wachten!