Fields of Joy festival in Oldenzaal

Maximaal leven: er alles uit halen wat er maar in zit. We zijn er maar druk mee. Soms moet je alles eens flink aan de kant schuiven en je zintuigen optimaal prikkelen, zodat je er daarnaar weer helemaal voor kunt gaan. Dat doe je zaterdag 22 augustus 2015 tijdens het Fields of Joy Festival op het
Hulsbeek Oldenzaal.

Met je blote voeten dansen in het zand en genieten van de geuren en smaken van de lekkerste gerechten. Fields of Joy Festival is een festival waar ‘good vibes, good music and good food’ centraal staan. Grootse grasweides, omringd door water, strand en bomen, zullen aangekleed worden met grote en kleine kunstwerken van zowel kunstenaars uit Nederland en Duitsland. Met acht ‘Fields’ die elk zijn eigen karakter kent, vind je op het Fields of Joy Festival de beste muziek voor iedereen.

Een grootse grasweide waar een podium met internationale en nationale toppers staat. Maar ook een grote tent voor de betere techno als een klein bos met onder andere UK garage en house classics ontbreken niet. Verder vind je er podia voor hiphop, funk, soul en disco.

Aan de innerlijke mens is ook gedacht. Er zal speciale aandacht zijn voor eten en drinken. Het aanbod is zeer divers met gerechten en hapjes van hoge kwaliteit. We kunnen in ieder geval alvast verklappen dat men het niet hoeft te doen met een patatje en een frikandel. Alhoewel kinderen dat een verademing vinden, en iedereen wel-kom is, zetten we voor deze keer één friettent neer.

De eerste namen zijn inmiddels bekend gemaakt: Jett Rebel, Causes, Mister en Mississippi. Maar ook Tyree Cooper, De Sluwe Vos, Kid Sublime, Maarten Mittendorff & Jasper Wolff, The Artful Dodger, Postmen, Steve Rachmad en The Real Thing zijn erbij.

De komende tijd worden er steeds meer acts bekendgemaakt, dus houd
www.fieldsofjoyfestival.com in de gaten!

Laten we er samen een geweldig zomerweekend van maken!