Popronde Zwolle

De Popronde is een rondreizend muziekfestival dat elk najaar van half september tot en met eind november plaatsvindt in circa 40 steden in Nederland. In elke stad treden tussen de 25 en 75 bands en artiesten op in poppodia, cafés, bars, galeries, kerken en andere locaties.

Verder lezen

Bevrijdingsfestival Overijssel

Het Bevrijdingsfestival Overijssel is een muziekfestival dat elk jaar in het Park de Wezenlanden in de Nederlandse stad Zwolle gehouden wordt ter gelegenheid van bevrijdingsdag. Het festival brengt de viering van vrijheid op speelse manier onder de aandacht door middel van muziek en andere culturele activiteiten.

Verder lezen

Stoppelhaëne

Stöppelhaene is: volop genieten van het unieke oogstcorso, feestvieren met de beste bands en artiesten, slenteren over de gezellige braderie, een kijkje nemen op de Boerendag, meedeinen met de muziek van het Bloazersfestival, maar vooral elkaar ontmoeten op een terrasje en samen genieten van de geweldige sfeer.

Verder lezen

Orangepop

Gratis muziekevenement tijdens Koningsdag in Nieuw Heeten. Artiesten die de afgelopen jaren oa. op ons podium hebben gestaan; Kensington, Mr Polska, Rondé, Sharon Doornson, Bokkers, Plork en de aannemers, Henk Wijngaard, Jannes en lokale bands.

Verder lezen