Popronde Zwolle

De Popronde is een rondreizend muziekfestival dat elk najaar van half september tot en met eind november plaatsvindt in circa 40 steden in Nederland. In elke stad treden tussen de 25 en 75 bands en artiesten op in poppodia, caf├ęs, bars, galeries, kerken en andere locaties.

Verder lezen

Bevrijdingsfestival Overijssel

Het Bevrijdingsfestival Overijssel is een muziekfestival dat elk jaar in het Park de Wezenlanden in de Nederlandse stad Zwolle gehouden wordt ter gelegenheid van bevrijdingsdag. Het festival brengt de viering van vrijheid op speelse manier onder de aandacht door middel van muziek en andere culturele activiteiten.

Verder lezen

Lil’Hill Festival

Zowel front- als backstage is het een groot feest op Lil’Hill en dat merk je aan alles. Er staan supertoffe bandjes, waarvan je waarschijnlijk de helft niet kent. Lekker ontdekken dus! Wil je helemaal uit je voegen dansen, dan moet je in de dancetent zijn. Daar draaien de hele dag vette DJ’s. En als je even niks wilt plof je lekker onderuit op de bank, fijn toch!?

Verder lezen

Full Color Festival

Full Color Festival is een multicultureel festival in Kampen. Naast een cultuurmarkt met verschillende keukens en goederen zijn er diverse toneeloptredens en muziekpodia voor songwriters en bands.

Verder lezen