Booster Festival maakt eerste zes acts bekend

Vanaf 1 november konden alle muzikale talenten uit Oost-Nederland zich aanmelden om een plekje te bemachtigen op Booster 2021. Terwijl de programmeurs nog druk aan het ruziën zijn over de ruim 100 aangemelde acts, zijn de eerste 6 namen al bekend. BARTH, Eliën, GDVRDGDVR, GIRLSGIRLSGIRLS, Jammy en NONCHELANGE staan op 10 april te schitteren op het showcasefestival.

Waarvan GIRLSGIRLSGIRLS, Jammy, GDVRDGDVR en NONCHELANGE Overijsselse acts zijn.

Booster is de plek waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt en kennis kan maken met de gehele muziekindustrie van Nederland. Ieder jaar domineert Booster het centrum van Enschede met overdag de conference in het ArtEZ Conservatorium en ’s avonds het showcasefestival.

De showcase van Booster vindt op 10 april 2021 plaats en is gratis toegankelijk. In welke vorm het Booster Festival komend jaar precies gaat plaatsvinden is nog afhankelijk van hoe de coronavlag er in april bijhangt. Booster heeft laten zien zowel fysiek als online een toffe editie te kunnen neerzetten en focust zich nu vooral op wat er wél kan. Het dagprogramma wordt volgend jaar bekend gemaakt.