Eerste bevestiging DIJSO: Colin Waters


Foto: Iris-Sanne van der Aar 

De komende weken maken wij alle artiesten bekend voor de IJssel Stroomt Over, zondag 15 oktober in Hedon Zwolle. De IJssel Stroomt Over is een showcase voor talent, en wordt georganiseerd door Poppunt Overijssel, Hedon Zwolle, Metropool Hengelo, Het Burgerweeshuis Deventer en Atak Enschede in samenwerking met Sena. 

Vandaag stellen wij aan je voor: Colin Waters

“Dit is de muziek die meisjes aanzetten als ze in bad gaan zitten met de deur op slot” – Oktavian (Songwriter (LA); Macy Gray, ATB, Mickey Valen)

Colin Waters, maakt flirty popmuziek waarbij meisjes kunnen wegzwijmelen en jongens de stoute schoenen aan willen trekken. Met John Mayer als leermeester, de “teenage dream” van Katy Perry en de edge van The Weeknd neemt hij je mee naar een ‘High School Prom’. Deze boy-next-door speelt liedjes waarna je het liefst stiekem gaat skinny dippen in het zwembad van de buurman zonder stil te staan bij morgen.

De videoclip van de eerste single “Change The Game” werd opgenomen in London, vlak na deze eerste release werden 2 van zijn songs geplaatst onder de tienerfilm 100% Coco en werd hij geselecteerd voor Popronde 2017.

Na 2 uitgebrachte singles, “Change The Game” & “WE GO OUR OWN WAY!” released hij dit najaar zijn debuut EP.

Facebook | InstagramYoutube