Deelnemers Wraak van Salland bekend!

De deelnemers van de Wraak van Salland 2015 zijn bekend. Crazy Daze, The Muncks, Karel J. Schepers, New River Coalfield, Let it Happen en Soulfever doen mee aan de bandwedstrijd. Op 24 april strijden de bands in De Leeren Lampe in Raalte tegen elkaar om dé muzikale kroegentocht van Salland te winnen.

Crazy Daze is een Zwolse R&B/Soul band die veel van haar inspiratie uit hiphop en popmuziek haalt. The Muncks maakt funky muziek met rock- en jazzelementen en de Zwolse Karel J. Schepers brengt de vergane nederpop weer terug. De deelnemer New River Coalfield is een in Deventer gewortelde, alternatieve rockband. Ook de pop/rock band Let it Happen uit Schalkhaar doet mee, net zoals de hedendaagse soulmuzikanten van Soulfever.

De winnaar van de Wraak van Salland gaat niet alleen naar huis met eeuwige roem, maar ook met een uitgebreid prijzenpakket. Dit bestaat onder andere uit een optreden op Stone Rock en Stöppelheane, een gratis studio-dag bij Hillroad Records en een maand gratis repeteren bij Strik Beats. Daarbij doen de Mitra Raalte en de Plantage een bijdrage aan het prijzenpakket.

De Wraak van Salland wordt georganiseerd door Poppunt Overijssel, Pedro Pico Pop, Stöppelhaene, Stone Rock en Salland Centraal. Voor meer informatie kijk op www.wraakvansalland.nl.

Poster_de_Wraak_van_Salland_2015_High_Quality