De Overijsselse Ambassade is terug!

In 2023 keert de Overijsselse Ambassade terug zoals we hem het liefst zien. Een veilige haven in hartje Groningen vol vitamines, gezellige borrels en vooral een greep uit het beste dat Overijssel muzikaal te bieden heeft. Tijdens het weekend van Eurosonic slaan Poppunt Overijssel en The Smooth Brothers de handen ineen om live-muziek en smoothies na 2 jaar eindelijk weer te kunnen herenigen.

2020

2020 was de laatste fysieke editie van dit feest in het noorden. Tijdens deze editie waren Lauringer, Naber, Micah & Julia, NOPP, Minka, Johnny Loves Me en Snareskin te gast in de smoothie-tempel. Voor een korte sfeerimpressie check je aftermovie op hier onder!

ONLINE

Afgelopen twee jaar heeft de Overijsselse Ambassade online plaatsgevonden. In samenwerking met Hedon Zwolle werden een handvol Overijsselse artiesten uitgenodigd hun showcase in de grote zaal van het poppodium te presenteren in vorm van een liveshow-registratie. De Overijsselse Ambassade van 2021 en 2022 zijn terug te kijken op het youtube kanaal van Poppunt Overijssel.

2023

Welke artiesten komende editie hun muziek komen presenteren in je favoriete smoothiebar is nog niet bekend, we vragen nog even geduld van je. Terwijl je in spanning wacht kan je natuurlijk vast je agenda pakken en een rood kruis zetten op 20 januari 2023. De gembershotjes staan voor je klaar!