De Nieuwe Notie zoekt talenten voor 2022

Banner DNN

‘We geven nieuwe noties, nieuwe noties, op die paden, batterij is opgeladen.’ 

Het talentontwikkelingstraject voor Hiphop uit Oost-Nederland voor de brandende vraag: Wat heb je nodig voor de volgende stap in je creatieve carrière

Met 6 talenten gaat De Nieuwe Notie werken aan zaken als branding, planning, strategieën, promotie, finance, muziekrecht, ondernemerschap en natuurlijk de artistieke ontwikkeling. Dit doen ze door masterclasses en coaching van pro’s uit de hiphopscene en showcases op o.a. Booster-Festival.

In 2021 zijn is De Nieuwe Notie van start gegaan met 6 talenten: Zino Chavez, Mxrcos, BERGH, Johnny Loves Me, LVIS en Jahlynn. Maar Oost-Nederland barst van meer hiphoptalent! Daarom gaat het talentontwikkelingstraject op zoek naar nieuwe gegadigden voor 2022! De Nieuwe Notie heeft als missie talent een boost te geven op weg naar het landelijke muziekcircuit. Met de focus op rappers, vocalisten of producers en beatmakers die zich identificeren met hiphop.

Ben of ken jij toffe producers/ beatmakers/ rappers/vocalisten die klaar zijn voor die extra stap? Schrijf je dan in.

De Nieuwe Notie is een initiatief van: Cultuur Oost, De Nieuwe Oost | pop, Beatbox Zwolle, Poppunt Gelderland en Poppunt Overijssel. Talenten krijgen op hun beurt de kans om van de netwerken en middelen van de partners gebruik te maken.

Begint maart zal de selectie van 2022 bekend gemaakt worden.