De beste artiesten uit het oosten van Nederland volgens Red Bull

Red Bull plaatste vandaag een artikel op hun website waarbij ze tien talenten uit het oosten uitlichten. Met maar liefst 5 acts uit Overijssel!

CHEY
De R&B/Soul/Jazz zangeres uit Deventer maakt onderdeel uit van de New Deventer Collective. Naar eigen zeggen maakt ze muziek recht vanuit haar hart. En die dankzij haar soepele stem zo je oren in glijdt. Check het zelf.

Obey
Omar Secka, ook een New Deventer Collective brengt een relaxte flow in zijn raps die je het liefst in een hangmat tot je neemt.

Robin Yerah
De muzikale wonderboy uit Zutphen staat bekend om zijn R&B, Soul & Pop sound. De muzikant / producer weet live geheel in zijn eentje als multi-instrumentalist de aandacht van het publiek te pakken met zijn loop-pedaal, gitaar en keyboard.

A Mili
De Surinaamse zangeres uit Enschede heeft als backingvocalist van Jeangu Macrooy al op menig groot podia gestaan. Maar deze dame is hard op weg om haar eigen unieke stemgeluid te laten horen en Nederland te overdonderen met haar energie en soul.

Bastian Benjamin
De Harderwijker met nog hardere beats. Deze 20 jarige producer heeft een ongewone, maar verdomd lekkere sound die nog veel verder dan Deventer zal reiken.

Meer lezen? Check de website van Red Bull Music!