Dann Thomas ook naar DIJSO

OP ZONDAG 18 DECEMBER WORDT DE IJSSEL STROOMT OVER GEORGANISEERD IN METROPOOL HENGELO. IN TOTAAL 10 BANDS ZULLEN OPTREDEN, DE tweede ACT DIE WE BEKEND MAKEN IS: dann thomas!

dann-thomas

Dann Thomas kom je tegen in de kroeg, zowel voor als achter de bar. Hij heeft een zwak voor het schrijven van lekkere country-pop en rock en is opgegroeid met zijn gitaar.

Samen met zijn band met haar roots in Twente verovert hij inmiddels menig podium en festival. Zo speelden zij in het voorprogramma van de Golden Earring, Fields of Joy en de finale van Pop Secret in 2015. Lokale helden in wording met duidelijke invloeden van onder andere Bryan Adams en Brad Paisley word je door deze band meegenomen in de nummers vol emotie, recht uit het hart. In 2016 bracht Dann Thomas zijn eerste single ‘The Woman’s Always Right’ uit, met een bijbehorende videoclip. Naast bandformatie laat Dann Thomas ook wel eens zijn gevoelige kant zien door solo op het podium te staan. In welke uitvoering ook: De ideale soundtrack voor dat ‘wide open highway’ gevoel!

Facebook               
Youtube                 
Instagram