Crash Course Artist Management

Van 22 tot en met 26 februari 2021 deelt Musickness, het managementkantoor van o.a. Balthazar, Tamino, Eefje De Visser en dEUS, haar expertise met iedereen die meer zicht wil krijgen op wat artist management inhoudt.

De artiestenmanager, een van de meest tot de verbeelding sprekende jobs in de muziekindustrie. Haar of zijn job mag de afgelopen decennia dan misschien grondig veranderd zijn, de manager blijft wel dé spil in de carrière van een artiest. Dat weten ze bij Musickness maar al te goed: het managementkantoor ondersteunt al meer dan 25 jaar bands en artiesten als dEUSAdmiral FreebeeEefje De Visser, BalthazarTourist LeMCTamino en vele anderen. 

Van 22 tot en met 26 februari 2021 deelt Musickness die expertise met iedereen die meer zicht wil krijgen op wat management inhoudt. In 5 webinars en Q&A-sessies kom je meer te weten over de verschillende strategische, juridische en zakelijke knopen die elke artiest en haar/zijn management moet zien te ontwarren. Onmisbare info, geïllustreerd met een pak real life voorbeelden!

De Crash Course Artist Management is gratis, maar inschrijven is verplicht. 

Meer info vind je op de pagina van vi.be.