Colored Monkeys, Provincie Overijssel & Studio Wonder genomineerd voor Pop Promotie Prijs 2019

Afgelopen weken heeft Poppunt Overijssel ontzettend veel reacties gehad op de oproep om personen of instellingen te nomineren voor de Pop Promotie Prijs 2019. Het bestuur van Poppunt Overijssel heeft in overleg de volgende drie organisatie genomineerd: Colored Monkeys, Provincie Overijssel & Studio Wonder.

Tijdens de Uitreiking Popprijs Overijssel op 6 april 2019 in de Grote Kerk te Enschede zal de winnaar bekend gemaakt worden. Tickets voor de uitreiking + netwerkdiner zijn te koop via de website van Booster Festival.

De Genomineerden:

Colored Monkeys
The Colored Monkeys is een organisatie uit Deventer die door de hele provincie verantwoordelijk is voor jamsessies, optreedmogelijkheden en ontmoetingen tussen muzikanten. Met de maandelijkse ‘Monkey Jams’ in Deventer, Zwolle én Enschede brengen ze op een speelse manier gelijkgestemde muzikanten bij elkaar waaruit weer nieuwe projecten ontstaan. The Colored Monkeys zorgen voor een frisse muzikale wind in de provincie Overijssel.

Provincie Overijssel
De Provincie Overijssel is een van de weinige provincies die talentontwikkeling en popmuziek zo hoog in het vaandel heeft staan. Al jaren stimuleert de provincie initiatieven zoals Do-It!, Productiehuis ON en het podiumplan bij de verschillende poppodia. Dit heeft in de loop der jaren gezorgd voor een stevige basis vanaf waar talloze organisaties en muzikanten kunnen profiteren en groeien.

Studio Wonder
De heren van Studio Wonder zijn al jaren zeer begaan met de popcultuur in Overijssel. Van het ontwerpen van posters voor verschillende uitingen voor poppodia en festivals tot live-visuals bij acts als De Sluwe Vos en De Staat. Studio Wonder is zelf ook zeer actief in het Overijsselse nachtleven met eigen danceconcepten, als DJ en als ambassadeur voor de gehele Overijsselse popmuziek.