Burgerweeshuis presenteert: TALENTHOUSE Producers

TALENTHOUSE PRODUCERS
Niet alleen luisteren naar de vetste tracks van dit moment, maar zelf een track maken? Deventer Talenthouse is een workshoptraject waarin jij je eerste stappen kan zetten op het gebied van produceren, platen draaien, rappen en het schrijven van songs. De focus ligt op Pop, Hiphop en Dance.

WAT?
Tijdens de Talent Route Producers, ga je in 6 lessen aan de slag met mixen, masteren, arrangeren, vocals opnemen, drums programmeren en muziektheorie. De workshops worden gegeven door Wantigga (Jonathan Tan) en Grégor Kwak.

VOOR WIE?
Deventer Talenthouse is er voor jongeren van 13 tot en met 20 jaar uit Deventer en omgeving met interesse in muziek. Het maakt niet uit of je al eigen beats hebt geproduceerd, vaker hebt opgenomen, of net pas begint.

WAT HEB IK NODIG?
Voor de Talent Route Producers heb je een laptop nodig met daarop Ableton Live (Download hier de gratis demoversie) en een koptelefoon. Je kan meedoen als je een ander programma gebruikt, maar de lessen worden gegeven in Ableton en Logic Pro X. Neem je laptop en koptelefoon alle lessen mee!

COACHES
Wantigga: Wantigga, pseudoniem van Jonathan Andreas Tan, is een Nederlandse dj, producer en rapper.Onder het Franse label Roche Musique heeft Wantigga twee EP’s uitgebracht. Daarnaast is hij werkzaam als producer voor artiesten als Damso. Wantigga was te zien op festivals als Lowlands, Tomorrowland, Pukkelpop, Down The Rabbit Hole en tourt regelmatig in Europa en Azië. Naast DJ en producer, is hij docent aan de Herman Brood Academie.

Grégor: Grégor is een muziekproducer & instrumentalist . Zijn voornaamste werk gebeurt in de studio bij het schrijven, opnemen en mixen van tracks. Grégor is begonnen met het maken van EDM, later werd dit omgesmolten tot hiphop beats en na verdere ontwikkeling en o.a. een opleiding aan de Herman Brood Academie is hij de Pop industrie ingerold. Voor Grégor staat één ding centraal in de muziek: D.I.Y. Experimenteer, ontwikkel methodes voor jezelf, en vooral: sta overal voor open!

WANNEER?
De workshops vinden plaats op de onderstaande data in het Burgerweeshuis. We verwachten dat als je je aanmeldt, je alle lessen aanwezig bent. Zet ze vast in je agenda!

• dinsdag 25 oktober ‘22 – 19:00-21:00
• dinsdag 1 november ’22 – 19:00-21:00
• dinsdag 8 november’22 – 19:00-21:00
• dinsdag 15 november ’22 – 19:00-21:00
• dinsdag 22 november ’22 – 19:00-21:00
• dinsdag 29 november ’22 – 19:00-21:00

INFO & AANMELDEN
Voor de Talent Route Producers kan je je via dit inschrijfformulier aanmelden!
Inschrijven kan tot 17 oktober 2022.


Heb je vragen over Deventer Talenthouse of de verschillende Talent Routes? Neem dan contact op met Kristel Nijs.

Deventer Talenthouse is een samenwerking tussen het Burgerweeshuis en Raster Jongerenwerk en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Deventer.