Burgerweeshuis Presenteert: TALENTHOUSE JAMMEN & SAMENSPELEN

Ontmoet nieuwe muzikanten, boost je improvisatie skills en leer van de beste muzikanten tijdens deze nieuwe Talenthouse Jammen & Samenspelen door Colored Monkeys. Geleid door Jan Terlouw Junior en Pascal Schouten leren deelnemers in de studio van Colored Monkeys aka Monkey HQ hoe je het beste je instrument kan gebruiken in een jamsessie omgeving.

Meer weten over Colored Monkeys en de MonkeyJam? Klik hier!

VOOR WIE?

MonkeyJam Talenthouse is ontwikkeld voor muzikanten uit Deventer en omstreken, van 13 tot 21 jaar met een aantal jaar speelervaring. Ook gevorderde muzikanten zijn zeer welkom!

COACHES

Jan Terlouw Junior
Jan Terlouw Junior: Deze pianovirtuoos heeft het jammen zo’n beetje uitgevonden. Feilloos kan hij je helpen met live arrangeren, je spel en hoe een jamsessie werkt. Al jaren is hij een bekend gezicht van de MonkeyJam en hij weet iedereen op zijn/haar gemak te stellen. Oh en hij speelt ook nog gitaar en kan je helpen met zang!

Pascal Schouten
Ook Pascal is MonkeyJam-mer van het eerste uur. Als ervaren drummer, percussionist en synth liefhebber speelt hij o.a. in bands als Primaat, Roots Rising, Marth en vele andere, maar hij speelt ook een beetje bas, gitaar en hij zingt. Ook is Pascal producer en weet je precies uit te leggen wat welke instrumenten welke rol vervullen in een band setting.

WANNEER EN WAAR?

De workshops vinden plaats op onderstaande data. We gaan er van uit dat als je je aanmeldt, je alle workshopdagen aanwezig bent. Zet ze vast in je agenda!

– Dinsdag 1 november ’22 – 19:00 – 21:00*
– Dinsdag 8 november ’22 – 19:00 – 21:00*
– Dinsdag 15 november ’22 – 19:00 – 21:00*
– Zondag 20 november ’22 – 14:00 – 16:00 + Afsluitende openbare Jamsessie 19:00 – 21:30 @ Burgerweeshuis

LET OP

De drie workshops met een * vinden plaats in de studio van Colored Monkeys aka Monkey HQ: Deventerweg 40, Epse

INFO & AANMELDEN

Voor de Talent Route Jammen & Samenspelen kan je je via dit inschrijfformulier aanmelden! Inschrijven kan tot 24 oktober 2022.


Heb je vragen over Deventer Talenthouse of de verschillende Talent Routes? Neem dan contact op met Kristel Nijs.

Deventer Talenthouse is een samenwerking tussen het Burgerweeshuis en Raster Jongerenwerk en wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Deventer.