Burgerweeshuis opent grootste pop-up podium van het Oosten in Havenkwartier in Deventer

UPDATE!

Burgerhaven van start in 2021
Burgerhaven, het pop-up podium van het Burgerweeshuis in het Havenkwartier van Deventer zal in het nieuwe jaar haar deuren openen. Door de nieuwe maatregelen van de overheid om het coronavirus verder terug te dringen zijn alle shows die in het najaar gepland stonden verplaatst naar 2021. Bekijk voor de nieuwe data de website van Burgerweeshuis.

Vanaf 13 november opent Burgerhaven haar deuren. Voor haar reguliere programma wijkt het Burgerweeshuis namelijk uit naar het Havenkwartier in Deventer. In de loods waar o.a. Gamma gevestigd was is plaats voor 250 man publiek. Daarmee is Burgerhaven het grootste pop-up podium van het oosten van het land. 

Burgertuinconcerten
Burgerweeshuis realiseerde zich al snel dat het op een andere manier live-muziek moest bieden. Voor publiek, artiesten, vrijwilligers en personeel maar ook voor haar toeleveranciers. Veel freelancers in de culturele sector zitten thuis of laten zich omscholen.  Met de Burgertuinconcerten afgelopen zomer hebben publiek en artiesten vertrouwen in het Burgerweeshuis als organisator in coronatijd. En het authentieke Burgergevoel zullen mensen ook in Burgerhaven terugvinden. 

Vaste stoelen en bestellen via telefoon
De shows in Burgerhaven zijn seated. Er staan vaste, luxe, bioscoopstoelen in het pand en bezoekers kunnen vanaf hun plek met hun telefoon een drankje bestellen. Ze hoeven zo min mogelijk te lopen. Er wordt niet gezongen of gedanst door publiek.

Programma
Er is een volledig programma dit najaar aan de St. Olafstraat. O.a. Spinvis, DeWolff, Roosbeef, Wild Romance en Martijn Fischer zijn al bevestigd. Ook voor jongeren komen een aantal populaire artiesten zoals Bizzey, Leafs en De Ambassade. De artiesten hebben vertrouwen in de kunde van het Deventer podium. In de loods in het Havenkwartier zouden vanaf half november 250 mensen kunnen luisteren naar concerten. 

De kaartverkoop voor het BurgerHaven programma is per direct gestart via www.burgerweeshuis.nl.

https://www.instagram.com/p/CFzAyQ5DCFR/