Namen Burger Beurs 2020 bekend

Update 5 dec: Met de laatste toevoeging van Bastian Benjamin is de selectie voor de Burger Beurs 2020 bekend! Naast Bastian Benjamin zie je NOPP en Stef.

De cinematische en mysterieuze sound van Bastian Benjamin stuurt je naar een surrealistische wereld. Een mix van rauwe electronica en donkere triphop zorgen voor een unieke blend die buiten de lijntjes kleurt. De Deventer producer pakt met zijn muziek je aandacht en laat hem tot aan de laatste noot niet meer los. Dit doet Bastian ook op het podium waar zijn performances variëren tussen solo optredens en samenwerkingen met vocalisten en dansers.

Update 30 nov: De tweede act voor de Burger Beurs 2020 wordt NOPP

De organische drie-eenheid NOPP raakt met Nederlandstalige theatrale triphop. De noodzaak om zichzelf te uiten resulteert in een magische samenwerking tussen deze powervrouwen. Poëtische teksten in combinatie met betoverende soundscapes en beats, die zowel het donkere als het lichte leven beschrijven.

Zojuist maakte Burgerweeshuis de eerste naam voor de Burgerbeurs 2020 bekend. STEF zie je op 24 januari 2020 tijdens de Burger Beurs Presents.

Wat is de Burger Beurs precies? Het Burgerweeshuis ondersteunt en begeleidt elk jaar drie acts door haar kennis, netwerk en ervaring te delen. Ook reiken ze, zoals de naam al zegt, een beurs uit. Met deze beurs kan er jaar lang gewerkt worden aan een doel, zoals een album, videoclip of liveshow. In voorgaande jaren werden bijvoorbeeld Sluwe Vos, Snelle, Paul Sinha en Tricklebolt via de Burger Beurs ondersteund.

Om hun aan het grote publiek voor te stellen hebben wij ‘Burger Beurs Presents’ in het leven geroepen; de showcase waar je stuk voor stuk kennis kan maken met de nieuwe Burger Beurs talenten. Binnenkort worden de Burger Beurs acts voor 2020 aangekondigd!

De Burger Beurs wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel.