Boost wordt Booster. Grootste talentenfestival

downloadBoost wordt BOOSTER: Enschede krijgt grootste talentenfestival voor artiesten uit Oost-Nederland.

Muziekindustrie bundelt krachten
Booster is in 2015 een festival dat artiesten uit Overijssel de kans geeft de sprong te maken van lokaal naar regionaal talent en van provinciaal naar landelijk succes. Op zaterdag 18 april is niet alleen het publiek uitgenodigd om te grasduinen langs de podia in Enschede, maar zorgt Booster er ook voor dat de nationale en regionale popindustrie aanwezig is om het Overijssels talent te beoordelen en te adviseren. Zo bundelt het festival onder andere de krachten met Poppunt Overijssel en productiehuis Oost-Nederland.

In 2014 was het Boost festival een eerste, succesvolle, impuls om talentvolle artiesten uit Overijssel zichtbaar te maken en te koppelen aan de nationale popindustrie. Booster haalde daarvoor de muziekindustrie naar Enschede, waar ze overdag artiesten voorzagen van adviezen tijdens een muzikantendag. In de avond en gedurende de nacht beoordeelden zij de live performance in de diverse kroegen en podia in de binnenstad.

Booster 2015
Het Booster Festival 2015 vindt plaats in de Enschedese binnenstad; Atak, Mystiek Theater, de kapel van De Wonne, De N8kelder en in diverse andere zalen en kroegen. Het festival is ’s avonds en ’s nachts op zaterdag 18 april in de binnenstad van Enschede. De entree is gratis. De Booster Muzikantendag is eerder diezelfde dag in het ArtEZ Conservatorium en kost € 5,-.

Booster 2015 wordt ondersteund door de gemeente Enschede, ArtEZ popacademie & Mediamusic, ATAK, Metropool, Alles Los Agency & Events, productiehuis Oost-Nederland en Poppunt Overijssel. Ben jij een Overijsselse artiest en wil jij je ook presenteren op Booster? Stuur een mail naar productions.pamm@gmail.com.