Bökkers organiseert voor tweede maal Koele Koele

Op zaterdag 19 september vindt voor de tweede maal KOELE KOELE plaats. Het is een intiatief van rockband BÖKKERS, die successen viert door het hele land. De eerste editie was vorig jaar een doorslaand succes, een tweede editie kon daarom niet uitblijven. Er zullen dit jaar optredens zijn van onder andere John Coffey en Bökkers.

De insteek van KOELE KOELE is simpel: Een mooi feestje in de zandkuil bij Luttenberg (Overijssel). Een warme nazomerdag met bier, barbecue, Bökkers en nog een paar bands die ze zelf te gek vinden.
Naast een lange set van Bökkers met wellicht wat gasten zijn ook de rockers van John Coffey aanwezig. John Coffey speelde inmiddels al op Lowlands, Dauwpop, Paaspop en Noorderslag. Steevast resulteert elk optreden in een uitzinnige menigte die compleet uit haar dak gaat.

“Het idee is heel simpel. Wil je nog een mooiere avond beleven? Een nazomeravond, koud bier, Rock & Roll bandjes, barbecue en je vrienden om je heen” aldus Bökkers. Bier, BBQ en Boogie is dan ook het devies. “Geen moeilijkdoenerij, gewoon een fijn feessie in de koele” aldus bassist Arjan Pronk.
De zandkuil is vroeger (in 1971) ooit eens gebruikt voor een muziekfestival “Hot Love”. De band had al langer het oog op deze unieke plek laten vallen. “Een mooie plek om eens flink te keer te gaan” aldus frontman van Bökkers – Hendrik Jan Bökkers.

Vorig jaar was Koele Koele een groot succes met 1200 bezoekers op een warme nazomeravond.

Kaartjes kosten €17,50 (excl servicekosten) in de voorverkoop. De voorverkoop van Koele Koele begint per direct via de website: www.koelekoele.nl. Locatie is de zandkuil op de hoek van Butzelaarstraat en Bergweg in Luttenberg. Aanvang 19.00 uur tot 1.00 uur.