Bökkers organiseert voor derde keer Koele Koele

Op zaterdag 17 september vindt voor de derde maal KOELE KOELE plaats. Het is een initiatief van rockband BÖKKERS, die successen viert door het hele land. Vorig jaar verkocht het festival op voorhand uit met 3000 bezoekers.

De insteek van KOELE KOELE is relatief eenvoudig: Een mooi feestje in de zandkuil bij Luttenberg (Overijssel). Een warme nazomerdag met bier, barbecue, Bökkers en nog een paar bands die ze zelf te gek vinden. “Het idee is heel simpel. Wil je nog een mooiere avond beleven? Een nazomeravond, koud bier, Rock & Roll bandjes, barbecue en je vrienden om je heen” aldus Bökkers. Bier, BBQ en Boogie is dan ook het devies. “Geen moeilijkdoenerij, gewoon een fijn feessie in de koele” aldus bassist Arjan Pronk.
De zandkuil is vroeger (in 1971) ooit eens gebruikt voor een muziekfestival “Hot Love”. De band had al langer het oog op deze unieke plek laten vallen. “Een mooie plek om eens flink te keer te gaan” aldus frontman van Bökkers – Hendrik Jan Bökkers.

Koele Koele was vorig jaar in de voorverkoop al compleet uitverkocht met 3000 bezoekers. Naast Bökkers treden er nog andere er andere bands op, deze worden later bekendgemaakt.

Kaartjes kosten €20 (excl servicekosten) in de voorverkoop. Tickets koop je via de website: www.koelekoele.nl. Locatie is de zandkuil op de hoek van Butzelaarstraat en Bergweg in Luttenberg. Aanvang 19.00 uur tot 1.00 uur.