Bijzondere gasten in PVCTV

De Partij voor Cultuur is trots op haar jongste aflevering van PVC-TV. Nog niet eerder werkten zoveel verschillende (jonge en gevestigde) bedrijven mee aan een uitzending.  PVC-TV 4 werd opgenomen in het atelier van kunstenaar Ronald A. Westerhuis. Westerhuis is bekend van zijn grote monumentale roestvrijstalen sculpturen. Zoals bijvoorbeeld het ontwerp van de Olympische vlam voor Beijing. Onder verzamelaars van zijn werk zijn o.a. James Pan en prins Albert van Monaco. Onlangs nog stond er een groot interview met hem in het financieel dagblad.

Het atelier werd in een dag tijd omgebouwd tot TV-studio waar verder kunstenaar Rob Scholte (zijn Embroidery Show is momenteel te zien in de Fundatie) , TV-maker Eric Blom (regisseur van grote televisieprogramma’s) en electro-duo NNENN (Johanneke ter Stege en Tonny Nobel, aanstormend talent uit Deventer, zij spelen een nummer) aanschoven aan de speciaal door Ruimtetuig vervaardigde presentatietafel. Dichter Marieke Van Bolderen en kunstenaar Jeroen van Doornik duidde de avond op geheel eigen wijze. Het thema van de avond: “Het Publiek”

In PVC-TV verder: video-items met cabaretier, muzikant en columnist André Manuel, theatermakers Pieter Jouke en Ronald Snijders en prominente Zwollenaren als Ralph Keuning en Wim Waanders over “het publiek”. Ook wordt het publiek van uiteenlopende festiviteiten aan het woord gelaten. Uiteraard was  huisband Roots Rising van de partij. Presentatie in handen van PVC-partijleider Martijn van Hese.