Aanstaande zaterdag: Booster festival in Enschede


Na het succes van de afgelopen jaren vindt dit jaar Booster Festival plaats op 7 april in de binnenstad van Enschede. Muzikaal talent krijgt de unieke kans om zich te presenteren op podium en zich te ontwikkelen om beter inzicht te krijgen van de muziekindustrie. Het centrum van Enschede zou zich weer ombouwen tot het Booster Festival. Het festival bestaat zoals elk jaar uit het Muzikantendag, de Conferentie en natuurlijk het Showcasefestival ’s avonds!

Muzikantendag
Muziekprofessionals geven workshops & seminars zodat de artiest een beter inzicht van de muziekindustrie krijgt. Op de Muzikantendag krijg je de kans om te netwerken en demo’s te laten horen aan de professionals. De muziekprofessionals zijn boekers, managers, programmeurs en producers uit de Nederlandse popindustrie.

Conferentie
Bij de conferentie zullen professionals vertellen hoe hun kijk is op de muziekindustrie. Denk aan onderwerpen zoals: muziek uitbrengen, branding, streaming, playlisting, workflow, boekingen en nog veel meer.

Showcasefestival
Op het Booster Showcasefestival staat het aanstormend talent op unieke locaties in de Enschedese binnenstad. Partners als de Overijsselse Poppodia en muziek-/ culturele organisaties hebben artiesten voorgedragen waarvan zij denken dat dit het talent van morgen is.

Booster Festival 2018 | Tickets: www.boosterfestival.com | Start Muzikantendag/ Conferentie: 12.00 uur / Tickets: Boosterfestival.nl | Start Showcasefestival: 20.00 uur / Gratis toegankelijk | Locaties: ArtEZ Conservatorium & Centrum Enschede