Aanmeldperiode Grote Prijs van Nederland gestart

Grote Prijs van Nederland is gestart met haar vernieuwde competitie met talent programma en muzikanten kunnen zich aanmelden in de categorie Singer-songwriter, Hiphop & Bands/electronics. Met de lancering van de nieuwe site heeft de Grote Prijs een voorproefje van haar nieuwe gezicht gegeven. De organisatie, die al sinds 1983 bekend staat als dé competitie voor jong poptalent, speelt met nieuwe programmaonderdelen in op de behoefte van de muzikant. De Grote Prijs gelooft in de kracht van de Nederlandse popmuzikant, maar ziet ook dat jonge ambitieuze artiesten een opstap nodig hebben om verder te komen. Met de nieuwe onderdelen koppelt de Grote Prijs talent aan de markt en helpt het muzikanten zich te ontwikkelen op artistiek, zakelijk en promotioneel gebied.

De Grote Prijs heeft veel grote talenten voortgebracht. Typhoon, Eefje de Visser, Kalibwoy, Lucky Fonz , Dio, Ronnie Flex en Ali B stonden allemaal in de finale. Van een uitverkochte show in het Ziggo Dome tot een eigen landelijke theatertour, de Grote Prijs-artiesten hebben na de Grote Prijs een succesvolle muzikale carrière opgebouwd. De popartiesten van de toekomst kunnen zich via groteprijsvan.nl aanmelden bij de Grote Prijs. Deze worden beoordeeld door de sleutelfiguren van de muziekindustrie als jury; o.a Frank van der Lende (3FM), Eric van Holland (FunX), Gaetan van der Sande (o.a organisator Encore), Jessica van Amerongen (DWDD) en Ghamte Schmidt (o.a manager van SMIB en Yung Nnelg).

Dit jaar doorlopen de geselecteerde acts parallel aan de competitie een Grote Prijs Talent Programma, waarin ze samen met hun ‘eigen’ Grote Prijs-manager gaan werken aan hun carrière. Daarnaast zijn er de Grote Prijs Masterclasses. Dit zijn de interactieve shows, waarbij samen met gasten en een curerende artiest uitdagende thema’s en praktische handvatten worden behandeld.

Meer informatie over de Grote Prijs competitie, het Talent Programma en de Masterclasses zijn te vinden op groteprijsvan.nl.