Aanmeldperiode Booster Festival 2020 gestart

Producers, Rappers, Bands, Singer-songwriters opgelet: 1 november start de aanmeldperiode.

De plek waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt en kennis op kan doen van de wereld van de popmuziek vindt in 2020 weer plaats. Op de 4e van april staat het centrum van Enschede in het teken van de zevende editie van Booster. Met overdag de ‘Conference’ en ‘s avonds het drukbezochte ‘Showcasefestival’!

Conference
Muzikanten uit heel Nederland komen naar de conference van Booster, met workshops, seminars en demospreekuren op het programma. Talentenscouts zijn er om kennis te maken met je muziek, mee te netwerken en om kennis van op te doen. Tussen de talentenscouts zitten professionals uit de Nederlandse pop-industrie: boekers, managers, programmeurs en producers etc. Het dagprogramma wordt traditiegetrouw afgesloten met een netwerkborrel waar acts de kans krijgen om met alle aanwezigen door te praten.

Showcasefestival
’s Avonds staan de acts – die wellicht met een paar jaar de grote podia bestormen – in het centrum van Enschede. Hier staat het talent wat hard aan de weg timmert en een belofte is vanuit het oosten van het land. Acts die voorheen op Booster speelden: Jeangu Macrooy, Mr. Weazley, Tricklebolt, Lovers & Lions, A Mili en No Wow.

Spelen op Booster?
Ga naar de site van Booster: www.boosterfestival.nl, schrijf je in als artiest en wie weet sta jij op 4 april 2020 te spelen in het centrum van Enschede! De aanmeldperiode duurt de gehele maand november.

Facebook Event Booster 2020.